top of page

Je bent al lid? 

Wil je bezig zijn met keramiek en je hebt thuis de mogelijkheden niet of wil je graag andere creatieve mensen ontmoeten?

Wij bieden je de gelegenheid om zelfstandig te werken in volledig uitgerust ons atelier. Gebruik van het atelier is mogelijk 24/7, tenzij er workshops of lessen gepland zijn en sommige delen bijgevolg bezet zijn. 

Het deel-atelier is niet in les-vorm. Er is geen begeleiding.  Je dient dus over de nodige ervaring te beschikken om volledig zelfstandig te draaien, boetseren en glazuren, alsook het atelier en alle materiaal mee te onderhouden.

Je kan gebruik maken van de kleiwals, draaischijven en gereedschappen die aanwezig zijn in het atelier en houdt deze ook mee proper. Je deelt dus het atelier met anderen en draagt hier ook samen zorg voor, met respect voor je collega's, omgeving en materiaal.

 Opslag van werkstukken is mogelijk, je werkstuk blijft veilig in het atelier.

Gebruik van basis witte draai- en chamotteklei is inbegrepen, evenals gebruik van studioglazuren. Daarnaast zijn nog andere kleisoorten te koop in het atelier. Klei en glazuren van buiten het atelier worden niet bij ons gebakken. 

Bakkost wordt extra aangerekend aan 10€/kg per afgewerkt stuk.

Denk steeds goed na wat je laat bakken, en voor de "draaiers".... hoe beter gedraaid, hoe lager de bakkost.

bottom of page